Samen kom je verder: Cosun Jongerendag

25 juni 2024

Cosun jongerenraad en Cosun Young Board nodigen je van harte uit voor een bijzondere bijeenkomst op vrijdagmiddag 15 november in DeFabrique in Maarssen. Onder het motto ‘Samen kom je verder’ hebben we een interactief programma samengesteld dat je zal inspireren en uitdagen.

Een van onze sprekers is niemand minder dan Ray Klaassens, bekend van het TV-programma ‘Kamp van Koningsbrugge’. Ray deelt zijn ervaring als leider bij de Special Forces en spreekt over samenwerking, weerbaarheid en veerkracht.

Als coöperatie blijven we continue verbeteren zodat we een sterk bedrijf hebben dat ook doorgegeven kan worden aan de volgende generatie. Die volgende generatie, dat zijn wij! Daarom gaan we graag met jullie in gesprek over de toekomst van de coöperatie. Hoe zorgen we er voor dat we samen deze coöperatie voortzetten en over 125 jaar nog steeds bestaan? Dat doen we op een innovatieve, verrassende manier. Laat vooral jouw stem horen!

We sluiten de dag af met de leukste vrijdagmiddagborrel van het jaar, dé ontmoetingsplek voor jonge akkerbouwers en enthousiaste Cosun medewerkers. Hier krijg je de kans om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. En vergeet niet mee te zingen tijdens het optreden van TikTok Tammo, bekend van zijn hit ‘Dikke bak met biet’n’!

Werk of teel jij voor onze mooie coöperatie en ben je tussen de 18 en 35 jaar? Mis deze inspirerende bijeenkomst niet en meld je uiterlijk 15 oktober aan via onderstaand formulier. Heb je vragen? Stuur een mail naar secretariaat.rvb@cosun.com. Samen kijken we uit naar een onvergetelijke dag vol nieuwe inzichten en gezelligheid.

Programma vrijdag 15 november
13.30 uur: Ontvangst
14.00 uur: Interactieve opening
14.30 uur: Spreker Ray Klaassens
15.30 uur: Pauze
16.00 uur: Discussie samen met buzzmaster
17.00 uur: Feestelijke vrijdagmiddagborrel met o.a. optreden TikTok Tammo
19.00 uur: Einde

Aanmelden Cosun Jongerendag

Naam(Vereist)
Maak keuze:
Vul hieronder in hoe je naar de jongerendag komt: